Så ha ja!

Hej, nu är det dags igen! "Bloggarn" är här igen för att åter ta över Eriks blogg. Idag har jag spolat ner Erik i toan så att han fastna i vattenlåset... Men det gör ingenting.

Som ni garanterat märkt så har det precis vart en helg full av påsk. Och påsk betyder bland annat påskägg. Alltså är det temat på dagens inlägg: Påskägg
Enligt tradition göms dessa på påskaftons morgon för att man sedan ska kunna ränna runt i hela trädgårn' lr Falun, lr var det nu är gömt någonstanns, å leta. Att söka efter dessa påskägg kan vara besvärligt, klurigt och jättekul. Ibland har man flyt, ibland inte. (Läs nu om den här meningen och tänk att påskägg är en församling) Ibland måste man fråga om hjälp på vägen å ledtrådar. När man hittat sitt påskägg fylls magen av glad känsla och man är göör nöjd. Man har funnit det man sökt efter så länge. Det bästa med påskägg är att de ofta är fina utanpå men samtidigt gömmer så mycket mer inuti. En hel (för)samling av godis. En blandad kompott av godis. Det finns inte bara en sort. Det finns fluffiga, kladdiga, sura, långa och choklad :) (Choklad in my heart) Om påskägget bara hade innehållit en sort hade intresset sjunkit kraftigt. Det är viktigare än man tror att det finns olika varianter och valmöjligheter.  (Det ser även mer estetiskt korrekt ut med fler olika sorter).

När man precis hittat sitt påskägg är man sugen på att smaka på alla olika sorters godisar och ibland fastnar man för en speciell sort. Det är helt ok.
Ibland tror jag att godisar stannar i sitt påskägg och umgås mest med de andra godisarna i påskägget. Men hur ska då andra få glädje av dom? Få se dessa färgsprakande smakrika godisar?
Jag tror det är väldigt enormt viktigt att godisar i ett påskägg inte stannar å förblir just bara godisar i ett påskägg. För att fler ska ha glädje av dom är det viktigt att dom kommer ut i det rikitga livet och möter andra. Så mycket gott som goda godisar får vara med om, tänk vad tråkigt det hade vart om ingen annan fick höra talas om dom. Då kanske fler vill vara med.
Godisar i vardagen kan nog vara de vktigaste godisarna. Man behöver inte vara en torr å tråkig godis, man kan göra mycket mer än man tror om man bara är den godis man var menad att bli. Det behövs inga enorma ansträngningar. Oftast räcker det med att bara vara en Konfekt.

Så mer godisregn åt folket! Det behöver dom. Så dom inte fastnar och börjar käka nötter eller något annat hemskt.
Kom ihåg att även den minsta, till synes, obetydliga godis kan göra stor skillnad! Fastna inte i påskägget, det är bra där men ni behövs i världen med!

Nu ska jag gå å hälla i lite godis i Erik toalettstol. Nöjd han kommer bli!
//Bloggarn

Ursäkta rörigt inlägg. Prova å läs om allt och tänk att påskägg är en församling, dit folk söker sig, godisar är församlingmedlemmar. Hoj

Kommentarer
Postat av: Sanna

Nämen, jag har hittat dig! :D Nu har jag också en hel del att läsa ikapp, men det ska bli roligt. Man har ju tid nu när man är arbetslös iallafall. :)

2009-04-15 @ 15:59:22
URL: http://minoru.blogg.se/
Postat av: Kattaa

Bra där "Bloggarn" ;) Mkt smarta tankar, måste jag få säga! Kanonbra rakt av!<3

2009-04-17 @ 16:09:25

Kommentera mera =):

Namn:
Slipp skriva nästa gång

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Skriv, skriv, skriv =)

Trackback
RSS 2.0